erotika

8

Prva sex avantura
Bilo je to odavno, tek sam krenuo u srednju školu , i trebali smo da idemo sa skolom na neko letovanje na 7 dana… Autobus je tog veoma toplog dana krenuo na put. U njemu je bila i neka devojka iz drugog odeljenja, uff, bila je mnogo zgodna i dobra, uvek sam želeo da je “roknem” , ali nisam imao prilika … Stigli smo na letovanje, pošto je naša škola bila velika imali smo skoro pola hotela samo za nas… Tako bilo je lepo, kupali smo se, a ja sam nju non-stop merkao . 4. Dan, ako se dobro sećam nije mi bilo dobro, a nije ni njoj , ona je ležala, boleo ju je stomak, a mene glava, još neke devojke su ostale , nije im bilo dobro… Tako sam imao priliku da je konačno pojebem dom smo sami , i odlučio sam da idem kod nje u sobu i da to nako na prepad uradim! Ušao sam polako , nisam znap da li spava… A ona je ležala na stomaku u kupacem … Prišao sam polako njenom dupetu, i počeo da ga drkam, misleći da ona spava, čim sam krenuo ona je se okrenula i bacila se na moj kurac i počela je tako jako da mi ga pusi… Da sam skoro mogao odmah svrsiti … Kurac mi je bio 17-18 cm … Njena pica je bila uredno obrijana, lizao sam joj picku veoma dobro… I mazio je svojim glavicem po kliktorisu , a ona je skikala i tražila je da je odmah jebem i ja sam joj ispunio želju… Jebali smo se nekih 8 min kad su ostale devojke ušle i tražile su isto , posle 15 min svršio sam im po facama i one su se krenule lizati, nisu mi se stigle zahvaliti jer su ostali ubrzo stigli … Pobegao sam u svoju sobu i pravio se da imam glavobolju … Tako je završena moja prva SEX AVANTURA .
7

U kabini
Maj,prolecni i divan dan u Beogradu.Pozvala me je drugarica Jelena da joj pravim drustvo do grada,posto je zelela da kupi suknju za proslavu godisnjice preduzeca u kome je bila vrlo uspesna.Jelena je verovala da ce svoj izbor zadovoljiti u renomiranom trznom centru na Novom Beogradu.usli smo u butik Zara,Jelena je vrlo lako izabrala par modela suknji koji su nesumnjivo bili po njenom izboru i zaputila se ka kabini pri tom me pozvala da podjem sa njom da budem pored kabine ako koj joj bude,eventualno zatrebalo moje misljenje kako bi joj olakso izbor.posle nekoliko trenutaka pozvala me je je u kabinu.ne sebi je imala crnu dugacku haljinu sa malo vecim izrezom kroz koji se jasno nazirao rub samodrzecih carapa za koje sa znao da ih moja drugarica skoro uvek nosi.i taj detalj me je malko uzbudio tako da je moj pogled ostao malo duze na izrezu suknje sto Jeleni nije promsklo i tu moju reakciju je ptoprstila blagim osmehom…rekao sam joj da mi se svidja kako joj stoji a ona me je upitala da li mislim na suknju ili carape ?Istog momenta sam osetio kako mi je kurac nabrekao sto se jasno ocrtalo na mojim malo uzim farmerkama..jeleninim ocima tek to nije moglo da prodje ne registrovano i sledeceg trenutka ja lagno skinula suknju i ostala u crnim tangama i samodrzecim carapama.cipka joj je zavrsavala oko polovina butins i bila je siroka i bogata kakve sam oduvek voleo da vidim na zenama.izbocina na farmrkama je bila jos veca.jelena je klekla preska rukom po mom slicu laganim pokretom je otkopcala rajfeslus i uzela moju kitu u usta.pocela je znalacki da mi pusi deo po deo mog tvrdog kurca je nestajao u njenim ustima polako ne zureci lagano je pusila.ja sm joj lagano nabijao gleavu ubrzano sam disao i bio sam blizu svrsavanja rekla mi je da joj je svrsim u usta i da pazim da sluxajno ne svrsim na pod.ubrazala je pusenje isto tako nezno kao i do tad.za nekoliko trenutaka sam obilno napunio jelenina usta toplom spermom
6

Izlet učenika
Dogodilo se to negdje u proljeće pred kraj četvrtog razreda srednje škole. Kao i svake godine u to vrijeme škola je organizirala izlet učenika na Platak, tako je bilo i tog proljeća. Autobusima smo došli iz Rijeke i odmah se po dolasku razmilili po proplancima izletišta. Dan je bio topao i sunčan, šuma se zelenjela, a trava je bila već visoka i mirisna.

Čim smo izašli iz autobusa naš se ženski dio razreda odvojio od skupine i mi smo cure krenule u šetnju planinskim stazama uokolo vrha planine. Hodale smo polako, razgovarale, smijale se i zezale, bezbrižne kao što samo mogu biti djevojke od osamnaest godina. Kako je bilo toplo sve smo se skinule u majice kratkih rukava, a neke su se odvažile pa su skinule i majice ostavši samo u grudnjacima i kratkim hlačicama. Kradomice sam gledala prijateljice, uspoređujući svoje obline s njihovima. Bila sam malo žalosna jer su mi grudi još uvijek bile male naspram ostalih cura u razredu, koje su ponosno pokazivale svoje zrele dojke.

No, pogled na moje polugole prijateljice pomalo me je i uzbuđivao. U to sam vrijeme već naveliko masturbirala, ponekad mahnito i po nekoliko puta na dan, maštajući o velikim kitama koje me salijeću sa svih strana, zabijajući se snažno u moje rupice. Činila sam to po cijelom stanu, od kauča u dnevnom boravku, kupaonice i kuhinjskog stola do kreveta mojih roditelja. Ustvari tamo sam se najviše i uzbuđivala jer sam u jednoj ladici, na strani kreveta moje majke, pronašla nekoliko Smokvinih listova.

Gledajući ih stekla sam i neku predodžbu kako bi to silno BiiiiP o kojem sam maštala trebalo izgledati. Nevinost sam si oduzela sama, godinu ranije, malo i nehotice jer sam se prilikom jedne izuzetno lude i uzbuđujuće masturbacije toliko zanjela da sam si strpala čak tri prsta duboko u nadraženu mačkicu. Tog trenutka sam znala što sam napravila, ali me nije bilo briga jer mi je to pružilo jedan novi orgazam kakav još nisam doživjela.

Sa svojim vršnjacima sam se u to vrijeme često pipala u wc-u škole i u mračnim kutevima stubišta zgrada u susjedstvu. Hvatala sam ih za njihove dignute kite u hlačama i često im drkala dok mi ne bi svršili u ruku. Njima bi dopuštala da me samo trljaju preko gaćica, a radije sam se zadovoljavala poslije sama kod kuće onako kako mi je najviše odgovaralo. Jedan od razloga zašto se nisam htjela tucati s njima bila je i moja velika želja da moje prvo tucanje bude s nekim iskusnim starijim muškarcem, čiju sam veliku i i iskusnu debelu kurčinu neizmjerno željela imati u sebi.

Uglavnom cijelo smo to sunčano jutro provele u zezanciji i cerekanju, hodajući po brežuljcima Platka. Ja sam, doduše, već oko podneva postala malo nemirna, jer je već prošao termin za barem jedan orgazam kojim sam se nagrađivala svakog jutra. Dodatno me još uzbuđivalo i promatranje mojih prijateljica u grudnjacima. Sve te lijepe, velike cice, koje su od jutra skakutale oko mene činile su me još drčnijom. Osjećala sam u preponama onaj topli nemir, a pomisao da se želim zadovoljiti nagnala je moju mačkicu na lučenje njenog slatkog soka.

Kako je Sunce sve jače grijalo cure su predložile da se vratimo natrag do doma, na cugu, u hlad. No, kako je Sunce snažnije sjalo tako je i moja želja za orgazmom postajala sve jača. Počela sam si kradom u hodu trljati međunožje, što je samo još više pojačalo moju želju. Osjećala sam kako mi iz pičkice curi topli sok, vlažeći mi gaćice. Obožavala sam razmazivati prstima picin sok po cijeloj mačkici sve do guze. Počela sam zaostajati za curama stalno se češkajući po mojoj uspaljenoj pici. Kad sam već bila sasvim luda od želje da si uvučem prste u mačkicu odlučih se odvojiti od djevojaka i pronaći neki miran kutak u šumi gdje ću se na miru moći zadovoljiti.

Iskoristivši jedan trenutak njihovog skupnog cerekanja, šmugnula sam u stranu i potrčala u gustu šumu, udaljenu nekih pedesetak metara od puteljka. Zadihana i sretna nastavila sam trčati sve dok više nisam čula njihove glasove. Bila sam sama. Nisam gubila ni časa, jer sam kiptjela od uzbuđenja. Skinula sam kratke hlačice i gaćice i naslonila se na jedan veliki bor, raširivši noge da mi pičkica bude slobodna za akciju. Zadigla sam majicu, oslobodivši moje male cice, kojima, na žalost, još nije trebao grudnjak. Bradavice su mi bile tvrde i čim sam ih dotakla zadrhtala sam od uzbuđenja. Zatvorila sam oči i stojećki se počela maziti objema rukama.

Trljala sam se brzo i snažno od grudiju do trbuha, puštajući uzbuđenje da još više naraste prije nego se pozabavim picom. Osjećala sam kako niz unutarnju stranu butina curi sok moje pičkice, koja je željno čekala prste. Počela sam drhtati, pa sam još više raširila noge i napokon zavukla ruku u moje kovrčavo plavo runo. Škripala sam zubima od strasti i nisam više željela odgađati svršavanje. Cijelim dlanom sam snažno trljala klitoris, uvlačeći po tri prsta istovremeno duboko u picu. Bilo je ludo, noge su mi klecale i činilo mi se da ću se srušiti na koljena od siline uzbuđenja koje mi je obuzimalo cijelo tijelo. No, odlučih ostati naslonjena na bor i svršiti stojećki, jer me, ustvari, baš i palila ta stojeća poza s raskrečenim nogama. Vrhunac se bližio i ubrzah pokrete prstiju. Za sam kraj sam, kao i uvijek, ugurala još jedan prst u guzu. Podvila sam drugu ruku iza leđa i povukla srednjim prstom malo slatkog soka do druge rupice. Moja guza ga je spremo dočekala i gurnuh si ga do kraja. To je bilo to. Ispunjenje svih mojih rupa. Gurala sam si snažno prst u guzu dok sam istovremeno s ona tri prsta divlje vrtila na sve strane moje tople pičkice.

Od siline orgazam koji me obuzeo skoro sam se onesvijestila. Stenjala sam i cičala, orgazam je trajao i trajao a ja sam si cijelo vrijeme prste mahnito gurala u dubinu mojih rupica želeći produžiti tu slast do vječnosti. Kad sam se napokon umirila osjetih kako mi se niz dlan cijedi pičkin sok svršavanja.
Odjednom, kao da me neko zalio hladnom vodom. Iako sam imala zatvorene oči osjetila sam da netko stoji pored mene. U trenu sam se sjetila da su nam rekli kako uokolo ima medvjeda i da se ne udaljavamo od doma. Ukočila sam se od straha. Otvarala sam polako oči ostajući i dalje raskrečena, s prstima u pici i guzi, očekujući šumsku beštiju koja me želi napasti. Kad sam pogledala ugledah ispred sebe dvojicu muškaraca u zelenim lovačkim uniformama, s puškama na ramenima, kako bulje u mene. Imali su oko četrdeset godina i obojica su mi po izgledu mogli biti očevi. Jedan je bio nizak i debel, skoro ćelav. Drugi je bio visok i snažan, s velikim brčinama i taj me gledao kao da me želi istog trena dohvatiti svojim dlakavim ručetima. Od straha sam potpuno zaboravila na sram. Nisam imala snage bilo što reći a nisam se usuđivala niti pomaknuti s mjesta. Preostalo mi je da čekam što će njih dvojica napraviti. Molila sam se da odu bez riječi i da me puste na miru, no, oni su odložili puške u stranu, gledajući me kao gladni vuci nadužno janje prije nego ga pohlepno požderu. Onaj snažni brkati mi je prišao i ščepao me za kečke.

- Vidi, vidi što smo našli u šumi. Mala plava se jebucka sama sa sobom. I to kako se samo dobro jebucka!
Okrenuo se svom debelom kompiću, keseći se od uha do uha.
- Ante, možda bi mala htjela probati nešto konkretno umjesto svojih malih prstića?
Debeli Ante se počeo kesiti. Otkopčao je šlic i izvadio svoju već nadrkanu kitu. Imao je kratkog i debelog.
- Mile, ovo plavo pilence bi trebalo dobro izjebati. Mala se želi tucati samo nema s kime.
Brkati Mile mi se unio u lice. U očima mi je sigurno vidio strah, jer samo što nisam briznula u plač.
- Mala, da nisi pisnula. Malo ćemo se poigrati s tvojom pičkicom.
Uhvatio me grubo svojom ručetinom za cice i počeo ih gnječiti. Bila sam ukočena od straha i odlučih da se ne odupirem, moglo mi je samo biti još gore. Dok mi je jednom rukom gnječio cice, drugom je hitro otkopčao hlače, koje su mu spale na tlo. Zgrabio je moju ruku s pice i gurnuo mi svoju kitu u nju. U tom trenutku shvatih da je ovo ona prilika o kojoj sam vječno sanjala u svojim maštanjima. Napokon iskusna muška kurčina, koja će me po prvi puta dobro izjebati. I to ne jedna već dvije prave muške kite. Počela sam lagano drkati Miletu, osjećajući kako mu BiiiiP bubri. Debeli Ante je stajao sa strane i BiiiiP, gledajući nas dvoje. Mile me počeo žvaliti, gurajući mi jezičinu do krajnika. Počela sam se uzbuđivati, jer sam bivala sve željnija njegovog tvrdog BiiiiP koji mi je pulsirao među prstima. Uzvratila sam mu jezikom, hvatajući mu drugom rukom jaja. BiiiiP mu je stršao kao top i ja sam napokon mogla strpati u usta pravu tvrdu kitu. Klekla sam pred njega i, gledajući ga pravo u oči, ugurala si njegov BiiiiP duboko u usta.

Lizala sam ga pohlepno jer to je zaista bio predivan osjećaj imati ovakvu kurčinu među usnama. Uzbuđenje mi je sve više raslo jer sam znala da će uskoro ta kita biti u mojoj uspaljenoj pici, koja se počela vlažiti i iz koje su se već izlijevali potoci jebozovnog soka. Dok sam mu lizala kitu sama sam se trljala po mačkici, pripremajući je za svoje prvo pravo tucanje. Uživala sam u pušenju, licajući mu jezikom veliki glavić, oblizujući ga cijelog od vrha do jaja. Mile je stenjao kao medvjed, hvatajući mi glavu s obje ruke, nabijajući mi u usta svoju nabreklu kitu.
- Tako mala, puši ga cijelog, to, ah, cucaj ga, to…

Prišao nam je Ante sa strane pa sam i njemu s jednom rukom drkala dok sam lizala Miletu.
- Hajde mala puši ga malo i meni – zastenjao je debeli.

Poslušala sam ga odmah. Promijenila sam ruke, okrenula glavu i strpala njegovu kratku i debelu kitu u usta,nastavljajući drkati Miletov top. Bilo mi je predivno. Lizala sam dvije prave kurčine, znajući da će me za koji trenutak obje tucati, dok su se moje prijateljice iz razreda nevino šetale po Platku. U tom trenutku ne bih se ni s jednom od njih mijenjala ni za šta na ovome svijetu. Imala sam svoja dva BiiiiP koji će mi napokon pružiti prvi pravi jeb u životu.

Mile me u jednom trenutku ščepao za guzove podigao s tla, sve dok mu moja mačkica nije bila u visini s ustima pa me tako naslonio na drvo. Počeo me lizati, prebacivši moje noge preko svojih ramena. Lizao me snažno, oblizujući mi cijelu pičkicu od rupice do klitorisa. Njegove brčine su me malo bockale ali nije mi smetalo. Prstima mi je istovremeno raširio mačkicu i počeo lagano uvlačiti prst u nju. Nadržena njegovim jezikom pica mi je poludjela. Iz nje se cijedio cijeli mlaz soka koji je on pohotno srkao u sebe. Ante mi je za to vrijeme trljao cice, grickajući mi bradavice. Uživala sam u svakom njihovom pokretu i dodiru, posjednuta na brkotovim širokim ramenima skoro dva metra iznad tla.

- Tucajte me, radite od mene što hoćete samo me dobro pojebite – zastenjala sam željna njihovih kita u svojoj pici i guzi.
Nije im trebalo dvaput reći. Skinuli su hlače i jakne pa su me polegli na njih. Mile mi je raširio noge, trljajući mi klitoris svojom velikom kurčinom.

A onda se svom snagom zabio u mene. Ugurao ga je odmah do jaja a mene je oblio takav užitak i slast da sam mislila kako sam negdje na sedmom nebu. Ta je kita bila toliko čekana i željena i bila je baš takva o kakvoj sam sanjala. Zacviljela sam od zadovoljstva, gurajući se guzovima još jače na njega. Spremno mi je uzvratio, nastavljajući se nabijati u mene još žešće i još brže. Bio je toplo i znoj se cijedio s naših tijela. U nosnicama sam osjećala kako oko nas lebdi onaj jebozovni vonj znojavih tijela i spolnih mirisa.

- Tako, jako,tako, tucaj me, jebi me – cviljela sam pod njegovim krupnim tijelom.
- A ti, daj mi ga u usta – pozvala sam Antu, željna debelog BiiiiP u ustima.

- Evo ti ga mala. Cucaj ga – odgovorio je, kleknuvši mi pored lica.
Kakav užitak. Jedna kurčina se duboko zabijala u moju picu a drugu sam istovremeno mogla lizati. Mile me gnječio kao razjareni vuk, nabijajući se svom snagom po mom malom, nježnom tijelu. Osjećala sam kako mi se bliži orgazam a još mi je nedostajalo popunjenje moje guze. Izvukla sam Antinu kitu iz usta i gledajući ga ravno u oči rekla:
- Nabij mi ga u šupak. Želim vas obojicu u meni – zajecala sam od silne želje.

Mile se podigao i, prije nego je legao na leđa, još mi je jednom ugurao BiiiiP u usta, tucajući me nakratko u grlo. Namazala sam mu kitu obilno slinom, on se polegao na leđa i ja sam se onda natakla na njega. Dok sam se nabijala osjećala sam svaki centimetar njegovog BiiiiP kako prodire duboko u mene. Ante mi je prišao iza leđa i raširio mi guzove. Naguzila sam mu se još više, kako bi mi mogao bolje prići. Mile me je cijelo vrijeme nemilice nabijao na kitu, trljajući mi brčine po cicama. Osjetila sam kako mi Ante liže šupak, trljajući prstima po samom otvoru. Jezičina mu je palucala po anusu, vlažeći ga svojom slinom. To me napalilo do ludila. Pobojala sam se da bih mogla svršiti bez ičega u guzi.

- Naguzi me, stavi ga odmah u unutra, naguzi meee – očajno zavapih, van sebe od uzbuđenja.

Poskakujući na Miletovoj kiti osvrnula sam se iza sebe i vidjeh Antu kako čuči iznad moje guze, ciljajući svojim debelim BiiiiP moj anus. Dahtao je kao parna lokomotiva a po trbušini su mu se cijedile krupne kapi znoja.
- Jebi me u šupak, daj nabij ga – molila sam tog debeljka, sasvim pomahnitala, pred orgazmom.

Gledala sam ga kako se priprema za tucanje mog šupka sasvim luda od želje za BiiiiP u guzi. Mile je nakratko stao s tucanjem i Ante se napokon svom snagom zario u mene. Preplavio me neslućeni val strasti. Dva tvrda BiiiiP bila su duboko u meni, osjećala sam i ih svakim dijelićem svoje pice i guze. Zatvorila sam oči, prepuštajući se užitku koji se širio po cijelom tijelu.

Počeli su me tucati u ritmu, najprije polako, a onda sve žešće, prodirući u mene svaki put do kraja svojih batina. Mile me ščepao za cice, gnječeči ih grubo i jako, baš kako sam željela. Svi troje smo sve brže stenjali a moj se orgazam približavao sve više svakim novim ubodom njihovih kita. I onda je došao. Nisam se mogla niti željela suzdržavati. Vrištala sam kao luda dok sam se tresla u naletima orgazama koji su dolazili u valovima. Svaki sam val svršavanja dočekivala tako da sam se duboko nabilajala na kurčeve i tako val za valom sve dok nisam potpuno iscrpila svaki djelić svog prvog orgazma doživljenog s pravim kurcima u sebi. Bila sam zadovoljena i sva moja maštanja o starim kurcima iskusnih muškaraca bila su opravdana. I sada sam željela nagraditi moje lovce za to veliko zadovoljstvo koje su mi pružili.
- Izjebite me i svršite kako najviše volite – rekla sam im uz smiješak, frčući svoje male kečkice.

Mile se podigao na noge, vitlajući mi BiiiiP ispred lica. Brkovi su mu se tresli od uzbuđenja.
- Mala, iscijedi mi svu spermu u svoja usta – jauknuo je, drkajući mi ispred ustiju.
Zgrabila sam ga s obje ruke i stala ga sisati duboko i brzo, naslađujući se njegovim zadovoljstvom. Bila sam sretna da mu mogu pružiti zadovoljstvo kakvo je želio jer ga je i on meni maloprije dao. Nastavila sam si sve snažnije nabijati kitu u usta tako da je ubrzo počeo jaukati od strasti. Kad sam na jeziku osjetila njegove prve kapi sperme otvorila sam usta.

- Gledaj me dok me špricaš – mazno sam rekla, otvorivši spremno usta za mlazove njegove sperme.
Puknuo je kao čep i sperma se iz njegove kite izlila kao šampanjac. Izlijevao se u moja širom otvorena usta, špricajući mi po licu i cicama. Drhtao je i dahtao, stenjući od snažnog orgazma. Kad se umirio, okrenula sam se debeljku koji mi je pružio veliko zadovoljstvo tucajući me u guzu. I njega sam željela nagraditi za tu pruženu zadovoljštinu.
- Mala legni na leđa – naredio mi je, škripeći zubima, dok je slinom vlažio svoju kitu.

Legla sam poslušno i raširila noge, debeljko se nadvio nad mene, raskrečio mi sasvim noge i opet mi ga uvalio u guzu. Ooh, kako mi je godilo. Nabijao me snažno kao i prije a ja sam se pod njim savijala kao list, pritisnuta njegovom trbušinom.
- Svrši mi u šupak – rekla sam, grebući ga noktima po trbušini.
Više se nije mogao kontrolirati. Počeo me puniti, hvatajući me grubo za guzove. Jaukao je kao vuk, trzajući se u mene pri svakom novom naletu sperme. Napokon se i on umirio. Izvalio se na jakne pored brkatog, dahćući kao pas.

Ustala sam i obukla se. Nisam se htjela obrisati jer sam još jednom kod kuće željela zavući ruku u picu i guzu i osjetiti njihove sokove koji su ostali u meni. Oni su me gledali bez riječi. Popravila sam kosu i namjestila kečkice. Okrenula sam se i udaljila nekoliko koraka. Još sam se jednom osvrnula. Gledali su i dalje zabezeknuto u mene. Zavukla sam ruku u gaćice i polizala naš zajednički sok s prstiju, polako i jebozovno, tako da su im oči ispale dok su me gledali što radim. Ostavila sam svoje lovce tucače da se snebivaju nad time što se dogodilo u šumi i brzo se vratila do doma. Cure su bile zauzete ogovaranjima tako da nitko nije ni primijetio moje odsustvo.

Sljedećeg proljeća kada sam opet došla sama s roditeljima na izlet pronašla sam mjesto gdje sam se tucala s lovcima, međutim njih nije bilo. No, priuštila sam si na istome mjestu jedan dugi, jaki orgazam, prisjećajući se kako nam je lijepo bilo godinu prije i maštajući kako ću ih možda jednom ponovo sresti.

5

On…
Viđala sam ga na stepeništu zgrade. Bio je stariji od mene 15-tak godina. Uvijek uljudno pozdravljao. Kad god sam prolazila pored njega čudan osjećaj se javljao u meni, znala sam da želim biti izjebana… željela sam ga jako. Vrijeme je prolazilo…više ga nisam viđala.
Nakon nekoliko godina morala sam ići na poslovnu večeru. Ulazeći u restoran noge su mi se odsjekle kada sam vidjela da za stolom sjedi ON. U tom trenutku svi naši susreti na stepeništu zgrade proletili su mi kroz glavu, trnci su se opet pojavili. Dok sam polako prilazila stolu osjetila sam kako me njegov pogled skida. Ustao se i izvukao mi stolicu. Sjela sam. Upoznala se s ljudima za stolom i razgovor je potekao. Ništa nisam čula, željela sam samo da me dotakne, da mi pokaže da me želi, željela sam ga u sebi, željela sam ga jako. On me gledao svojim zelenim očima, ja sam se topila, izgubljena … nisam više mogla izdržati. Izula sam cipelu i dotakla ga ispod stola. Njegov pogled bio je dubok, oči su mu se zacaklile, znala sam da me želi. Dok sam mu milovala nogu željela sam samo da spusti ruku ispod stola, da i on mene dotakne. Nije poduzimao ništa. Nastavio je razgovarati s ljudim za stolom, a ja sam odustala. Sastanak je bio vrlo bitan i nisam si mogla dopustiti da se izgubim. Obula sam cipelu i priključila se razgovoru. Više ga nisam gledala, nisam mogla, a ni on mene.
Nakon određenog vremena otišla sam u wc. Gledala sam se u ogledalo misleći kako sam upravo napravila budalu od sebe na najbitnijem sastanku. Bila sam posramljena i tužna. Uhvatila sam se za glavu, prekrila oči i naslonila na umivaonik.
U tom trenutku osjetila sam dodir na svojim kukovima. Svojim tijelom obgrlio me i nježno stao dirati po grudima. Gubila sam se… pred očima mi se sve zacrnilo, tresla sam se od želje. Željela sam ga osjetit duboko u sebi, željela sam samo da mi digne haljinu i stavi mi ga. Rukama sam ga uhvatila za guzove i snažno privukla prema sebi. Maknio mi je ruke, okrenio me, grubo uhvatio za ruku i povukao u wc. Kada smo ušli prislonio me na vrata i podigao mi haljinu. Noge su mi klecale… nisam mogla stajat. Skinuo mi je tange i nježno jezikom prolazio po bedrima. Prepustila sam se cijela, sva sam bila u njegovim rukama. Milovao me nježno i dugo. Polagano se približavao njoj. Cijelim jezikom lizao mi je klitoris. Pička mi je bila vrela i željna. Okrenio me i ustao se. Prislonio se ne mene cijelim tijelom i lagano mi ga stavio. Ulazak je bio strastven, osjetila sam ga u cijelom tijelu. Lagano ga je zabijao u mene dok sam gubila tlo pod nogama. Ruke su mi klizile na vratima. Nisam bila svjesna svijeta oko nas. Postojao je samo on, on u meni, njegov miris, njegov uzdah i vrele usne na mom vratu. Odgurnula sam ga od sebe i posjela na wc školjku. Uhvatio me za bokove i sjela sam na njega. Bio je duboko u meni. Lagano sam se nabijala dok mi je ljubio grudi. Svijet nije postojao, cijeli svemir mi je bio u glavi, osjećaj i samo osjećaj, njega, mene …. Zabacila sam glavu nazad… znao je da ću svršit, uhvatio me za bokove i nabijao ga duboko u mene… sve se zacrnilo, počela sam se trest, gubila sam zrak, nisam bila svjesna sebe, držao me jer nisam imala snage, tijelo nije postojalo, samo energija, energija sreće, energija zadovoljstva, ispunjenosti… dok sam se polagano vraćala u ovaj svijet kroz maglu sam vidjela njegov smiješak, bio je zadovoljan. Ustala sam se i kleknula pored njega. Jezikom sam mu prošla po glaviću nekoliko puta… polako sam ga cijelog stavila u usta i usisavala. Usisavala sam ga snažno i istovremeno mu prstima dirala jaja. Bio je gotov, oči su mu se zacaklile. Uhvatila sam mu kurac rukom drkala ga i lizala glavić. Gubio se. Znala sam da će svršit. Stavila sam ga cijelog u usta i brzo pušila. Svršio mi je po grudima. Njegov pogled bio je dubok, kao da mi je gledao u dušu, oči su mu se caklile, bio je sretan.
Izašli smo iz wc-a i vratili se odvojeno na večeru. Ispričala sam se radi poduljeg izostajanja zbog hitnog poziva. On nije rekao ništa. Do kraja večeri ponašali smo se kao da se ništa nije desilo. Na kraju je svako otišao svojim putem… Tko zna možda se opet sretnemo, izustila sam tiho dok smo se rastajali.
4

Iznenađenje
Vratili smo se iz šetnje, kući. To je bio tvoj poseban dan. Čim smo ušli unutra primjetila si da je nešto drugačije. Pogledala si prema podu, i vidjela si latice ruža koje vode prema našoj sobi…

Nakon što sam ti pomogao skinuti topao kaput. Gledala si me pomalo zbunjeno. Pomogao sam ti skinuti cipelice, kao pepeljugi. I poveo sam te da zajedno pratimo latice. Bosi. Držao sam te za bok cijelim putem gledajući te kako se smiješ, i gledaš me…nisi to očekivala sigurno. Jer dan je bio savršen. Ipak, pripremio sam ti iznenađenje…i pitaš se što te čeka.
Ušli smo u sobu a krevet je bio pun latica, crvenih, bijelih, ružičastih…naokolo su bile naslagane svijeće…jedini izvor svjetla u sobi.

Stali smo pred komodu iznad koje je bilo veliko ogledalo. Po dvije svijeće na svakom kraju su nas obasjavale dok sam te držao u naručju s leđa prislonjen uz tebe. Uživali smo malo u tišini i tom trenutku, gledajući se u oči. Uživao sam u tvom osmjehu, kojeg je izmamio šapat: ”Dođi pod moju dekicu” Počeo sam te ljubiti po vratu ne prekidajući pogled prema tebi…gledajući te dok se topiš od nježnih poljubaca i dodira. Osmijeh je polako nestao, zažmirila si i prepustila se strasti da te preuzme. U malim razmacima te ljubeći, krenuo sam putem vrata prema ramenima, vratio bih se na vrat kojeg si izvijala čim bih mu se približio. Lagano sam te primio za lice, i usmjerio ti usne prema mojima. I otvorila si oči. U isti mah, strastveno i nježno smo se poljubili. Tvojim rukama si pratila moje dodire koji su obožavali tvoje senzualno tijelo…zavodila si me svojim tijelom mazeći se uz mene.

Šapnuh: prvo želim da ti poklonim stotine poljubaca, tvojim lijepim leđima, koja su bila gola, baš kao i ramena. Nakon što se šapat udaljio od tvog uha, osjetila si prvo moj topao dah, a tek onda usne, kako istražuju i ljube tvoja leđa, meku i glatku kožu. Rukama sam te mazio i pratio tvoje obline od ramena, preko rebara, dodirujući ti grudi putem…pa sve do bokova. Kao da prstima spajam sve zvijezde na tvojim leđima i tijelu. Raspustio sam ti kosu, i u repu je pustio da pada tebi niz vrat među grudi. Samo si za mene voljela raspustiti svoje kose duge. A ja sam volio prstima mrsiti tvoje kose…koje su me u dugim noćima škakljale po nosu. I čiji me miris stalno pratio…

Uživam u tvom mirisu, a tebi postaje jako vruče. Ne znaš jel više uživaš u poljupcima ili vrelim dodirima, koji su se bezobrazno zavukli pod tvoju haljinu i istražuju tvoja bedra, i idu, sve bliže i bliže, tvojim preponama šuljajući se, polako miluju ono što se skriva ispod već vlažnih gaćica; ljubiti ću i nju kasnije, i ti poljupci će ti rastjerati razum…već i sad znaš kako ćeš drhtati dok ću ljubiti tvoje slasne, svilenkasto glatke i vlažne usne. I koliko ću uživati u tome…dok ti se jezikom uspinjem prema Venerinom brijegu…

U jednom potezu sam odvezao mašnicu iza tvog vrata koja je držala cijelu haljinu na tebi. Vezice su spale. Stisnuo sam ti grudi čvrsto, preko haljine ne dozvoljavajući joj da padne potpuno. Grudima je postalo jako tijesno u već ionako uskoj haljini. Lagano ti haljinu vučem prema dolje. I putem osjetim tvoje krute bradavice na dlanovima, uskoro ću i njima pokloniti strastvene poljupce. Pustio sam ti grudi na slobodu. I gledam tvoj odraz u ogledalu, tih oblina teško da ću se ikad zasititi.

Ne gubim vrijeme i uzimam te dvije ljepotice objema rukama i čvrsto ih masiram. Primaš me za ruku koja te dodiruje, i miluješ me po glavi dok te ljubim. Uzeo sam ti bradavicu, jednu pa drugu među prste, ukrutile su se pod mojim dodirima… pritisnuo sam ih dovoljno da si zajecala od užitka i stisnula mi bedrima ruku, čiji su prsti u tom trenutku bili čvrsto naslonjeni na tvoje sočne usmine, tvoju vlažnu mačkicu, preko čipkastih gaćica koje jedva čekam da strgam s tebe! Povukao sam ti gaćice tako da su ti upale između mokrih usana, uživaš dok ti na taj način trljam klitoris. Uz par uzdaha, primila si se za komodu objema rukama, i guraš guzu prema meni…želiš ga, duboko u sebi.

Haljinu vučem dolje, prelazi polako preko bokova te pada na pod. Treperiš…dok moj topli dodiri istražuju tvoje nago tijelo i traže tipku koja će te izluditi najviše. Skidam ti napokon i gaćice…dlan mi je potpuno mokar od tvojih slatkih sokova…

Vučem ladicu od komode prema van, još jedan poklon je unutra samo za tebe. Šapućem ti. Pogled ti pada unutra, pa na mene. Grabiš me za glavu ljubeći me. Znao sam da će ti se svidjeti. Nije ti dugo trebalo da me oslobodiš odjeće, stavimo poklon na sebe i izljubiš me…i staneš na koljena ispred mene radeći ono u čemu i ti uživaš…

Bila je to divlja i strastvena noć…nimalo nježna kasnije…

3

Šišanje
Otiso ja na sisanje u frizerski salon gdje me docekala frizerka Željka koja je nosila uske traperice, štikle i majcu s dekolteom, imala je ogromno dupe, sise su visile al su isto bile velike. Ona je bila čista milfara. Krene ona šišat i razgovaramo usput. Kad se meni naravno pocne dizat kurac, gledam u ogledalo i vidim da Željka baca oko na moje međunožje. Meni se kurac vec stvarno digo, samo sta mi gace nisu pukle. Salon se zatvaro u 14.00 buduci da je bila subota i ja sam bio zadnja musterija. Najedanput ona odlozi skare i pita me ” Jel ti se sviđa ” , ja sam se zabuljio u njene sise i ona je to skuzila, kazem ja: ” Dobro je al jos malo iza me pošišaj “. Prije nego sto uzme skare stavi ona ruku na moju kurcinu, ja u sebi kazem : ” tooo sad cu je izjebat ” , pita mene :” A Marko sto ti je ovo “, ja na to :” pa to je ono sta svi muskarci imaju neki manjeg, neki većeg. ” Rece ona : ” pa ti si zaista u pubertetu, a ja joj na to : ” pa da naraso mi je jako kurac ” , jos joj dodam : ” vi ste stvarno zgodni “. Platim ja njoj šišanje i krenem van iz salona ona je vec spustila rolete i cjeli salon zatvorila i pita me : ” kuda ces”, i odvede me u sobu di je crveni kauc i nista drugo. Željka skine majicu, a ja gledam te prekrasne ogromne sise u crnom grudnjaku četvorke su bile. Ja skinem majicu i krenem ju barit , otkopco sam joj grudnjak i krenuo lizat i grickat te bradavice i sise. Kaze ona: ” Oh kakvo mišićavo tijelo imaš” i zagrizne ona pak moju bradavicu.
Željka: ” Da vidimo sad da li je samo pod hlaćama ogroman kurac ili i ovako”, ja se sjednem na kauc onako uvalim se rasirim noge a ona se klekne ispred mene i skine mi bermude, jos su samo bokserice na meni, skine ona moje bokse i zadovoljavajućim pogledom me pogleda i kaze : ” imas predivan kurac ” , oboje smo potpuno goli, krene mi pusit kurcinu, pljune na moj kurac i prvo ga drka snazno pet minuta, onda mi malo protrlja jaja, i pocne ga lizat i drkat. Pusila mi je snazno, jezikom mi je kruzila glavić a moj kurac kao da se povećavao. Krenuo sam joj gurat kurac kroz te ogromne sise sto jos nisam radio al od onda mi je postalo to odlicno. Rekla je : ” Mali, ti si bog i upravo ces se poseksat bez zastite. ” Legnem se na kauc, a ona sjedne na mene i krene mi se nabijat na kurac ja ju drzim za bokove i nabijam ju na svoj kurac, onda se leglna na mene al i dalje u istoj pozi samo sta sam je grlio i jebo. Zadere se :” Ma to mali gurni mi tu kurcinu ” ” aaaaah ” tooooo “. Vristala je. Nazalost nisam mogao izvesti svoju najdrazu pozu standing jer je zeljka bila milfara. Okreno sam je na doggy i snazno jebo ona se dere : ” Tooooo ” , ” Ohhhhh ti si mi najbolja musterija ikad “. Okrenuli smo se na 69, pljuvo sam joj u picku i snazno lizo i prstenjacio dok je ona drkala i pusila moj kurac. Legla se na kauc rasirila noge i rekla : ” Jebii me, jebiii meee joss” Tolko sam ju snazno jebo da se derala i derala. Sperma samo sto nije vani, molio sam boga da sad izlijem mlaz sperme da ju polijem ko oni fake pornici di crncuge izliju litru sperme. Slicno se i dogodilo, lagano je maknula moj kurac iz njezine picke i kleknula i pocela mi drkat rekla ona: ” Ajde svrši na mene svrši di je ta sperma daj miiii ” . I pocelo je prvi mlaz onako ogroman, puno sperme prvo u ustima njezinim pa onda sam svrsavo po kosi,trbuhu, sisama kaze ona :” isuse koliko sperme imas koliko svrsavas pa sta ti imas unutra ” i doda jos :” svrsi mi u picku “, ja sam znao da je to opasno al ko ga jebe samo je jedan zivot i izlio sam jos ono malo sperme sta je ostalo u njenu picku. nakon svega legli smo na kauc i zaspali zajedno goli. Probudili smo se oko 18.00 i jos mi je jednaput izdrkala.Odsad sam svaki tjedan na šišanju
2

Moja prva domina
Javio sam se na intimni oglas Domini, svojoj prvoj gospodarici, jer sam želio iskušati jedan novi, dosad neprobani, seksualni doživljaj. Dugo sam nakon toga, dok sam čekao odgovor, maštao kako ću ugađati, kako ću pružati užitak svojoj Gospodarici.

Došao sam pred njezin stan, pozvonio i čekao da mi moja Gospodarica otvori. Na vratima se pojavila zanosna crnka, vrlo atraktivnog izgleda, u visokim crnim čizmama, crnim kožnim hlačama i sa crnim grudnjakom, a na rukama je imala crne kožne rukavice koje su sezale do iznad laktova.

Zatvorio sam vrata njenog stana. Dobro me, pomno odmjerila, uhvatila za bradu i pitala: “Želiš biti moj rob?” Potvrdno sam odgovorio i počela je naša seksualna igra.

Naredila mi je da kleknem ispred nje i poližem joj međunožje. Poslušno sam kleknuo i počeo joj lizati macu preko crnih kožnih hlača. Gurnula mi je arogantno glavu dolje da joj poljubim i vrh čizme. Podigla je zatim nogu, gladila me njome po jajima i naredila da se skinem. Skinuo sam sve sa sebe i klečao pred njom kao od majke rođen. Uhvatila me za kosu i prinijela je ponovo svom međunožju. Hodala je njišući se prema krevetu, a ja sam na koljenima kao opčinjen išao za njom. Naredila mi je da joj skinem čizme i crne kožne hlače, tako da je ostala tek u crnom grudnjaku i crnim rukavicama.

Tako odjevena zračila je posebnim seksipilom i nadmočnošću, prosto mameći me da joj odmah poližem mačkicu, da joj pričinim zadovoljstvo. Uhvatila me za bradu, pomilovala po kosi i pitala: “Želiš me lizuckati?” Odgovorio sam: “Da, moja gospodarice.” Polegla me na krevet i stajala iznad mene tako da sam mogao očima gutati njezinu macu, dok me nogom gladila po prsima i trbuhu. Milovala me nježno i mislio sam da će mi kurac eksplodirati. Uhvatio sam je za nogu i počeo s obožavanjem lickati nožne prstiće, tabane, a zatim listove. Oduševljeno me, ali kao gladna mačka miša, gledala i odgovorila: “Divan si, moj robe.”

Sjela je na moj kurac i jajca i počela žestoko miješati po njemu pričinjavajući mi slatku bol, no nije mi dopuštala da prodrem u nju, u njezinu mirišljavu intimu. Polako je počela kliziti po mom trbuhu i prsima milujući me mačkicom. Približivši se mom licu zajahala ga je tako da sam mogao njuškati najdivniji parfem na svijetu. Strogo mi je naredila: “Liži me, liži me moj psiću!”

Počeo sam joj lizati macu, a njezin miris i njezin okus dovodili su me do ludila. Zabio sam cijeli jezik duboko u pičkicu, a ona je stenjala glasno i strasno. Uzdisala je kao rasna ždrebica plutajući iznad mene. Okrenula se zatim i počela mi drkati kurac, zategla je grubo kožicu do kraja, čineći mi bol. Moj macan pulsirao je u njezinoj agresivnoj ruci. Htio sam svršiti, no ona me upozoravajuće ugrizla za glavić . Zato sam prstima raširio usnice na maci i strasno je sisao i lizao. Počela je strastveno, kao vulkan, svršavati. Gusti sok klizio mi je u usta , htio sam je svu iscijediti i još sam joj pomamnije počeo lizati pičkicu. Svršila je još jednom u transu, grčeći se i vrišteći iznad mojeg lica.

Podigla se s mene, vezala mi ruke uz uzglavlje kreveta, uzela svijeću s noćnog ormarića i zapalila je. Rekla mi je gledajući me u oči “sada ćeš beskrajno uživati”, i počela kapati vrući vosak po mojim prsima i trbuhu. Uplašio sam se boli, ali vrući vosak koji se cijedio po mom tijelu pričinjavao mi je ugodnu i opijajuću bol. Kurac mi je htio odmah eksplodirati. Drkala ga je desnom rukom dok je lijevom prolijevala i kapala vrući vosak po mom tijelu. Kurac mi je htio naprosto puknuti od užitka. Skinula je grudnjak i počela sisama maziti mog pulsirajućeg mačka. Počao sam svršavati po njezinim grudima.

Uzela je zatim rukom kurac i izdrkala ga do kraja. Sperma mi se cijedila po grudima i trbuhu. Kad mi je macan htio splasnuti uzela je svijeću i ponovo počela kapati vrući vosak po mojim grudima. Kurac mi se iznova propeo u svoj svojoj dužini. Uhvatila ga je rukom, zajahala na njega i mazila si mačkicu njime, tako da sam mislio da ću istog trena svršiti. Osjetila je moj užitak i uvela macana u svoju pohotnicu. Držala se za moja ramena i žestoko me jebala. Jebala me divlje, arogantno, nadmoćno, bezobzirno. Ševila i ševila. Uživao sam u njezinom tucanju. Stenjala je kao kujica iznad mene milujući mi jaja i naredila :”Svrši sad, svrši sad moj robe!” Počela je žestoko plesati svojom raskošnom guzom i vrtjeti dok sam ja počeo štrcati svoj sok u njezinu nutrinu.

Izvadila je kurac iz mačkice, i sjela mi na lice, dok sam ja halapljivo počeo lizati njezinu mačkicu. Titrajući jezikom i gutajući pritom naše pomiješane sokove doveo sam je do još jednog grčevitog orgazma. Uvijala se iznad mog lica i višestruko svršavala i svršavala. Polizao sam s guštom i posljednju kap njezinog nektara.

Privila me potom, jer se spavajući htjela odmoriti, na svoj trbuh, da joj jezik bude blizu kad se probudi.

1

Nogometna utakmica
Danas je opet na programu ta prokleta nogometna utakmica. Najradije bih zbrisala iz stana, ali mi je opet nekako bilo neugodno, jer ipak je Marko nas gost i to prvi put.
Po zahtijevu mog supruga, koji je bio nesto nizi i dosta krhkije gradje od Marka, spremila sam im nesto hrane uz pivo s kojim se moj muz snadbio vec u jutarnjim satima.
Soba u kojoj smo sjedili imala je dvosjed i trosjed koji su priljubljeni jedan uz drugog cinili slovo L. Marko je sjedio na trosjedu, direktno okrenut prema televizoru, dok smo ja i muz sjedili na dvosjedu jedno do drugog, pa smo tv gledali malo iskosa.
Utakmica je pocela i ja sam , koliko god mi to bilo mrsko, pokusala praviti im drustvo u gledanju utakmice.
Obucena u kratku crnu suknjicu i istu takvu majicu kratkih rukava pokusavala sam se prisiliti da sa zanimanjem posmatram utakmicu.Majica je bila dosta tanka pa je crvena boja mog grudnjaka malo „probijala“ kroz crnilo.
Proslo je nekih 10-tak minuta od pocetka utakmice. Marko i moj muz su pili pivo, nazdravljali, mezetili i naravno komentarisali desavanja na terenu.
Ja sam sve manje imala strpljenja za buljenje u ekran pa sam nervozno pusila cigaretu, s vremena na vrijeme prebacujuci nogu preko noge.
Kada sam pripaljivala sljedecu cigaretu kroz onaj prvi dim sam spazila Markov pogled koji je bio fiksiran ka, u tom trenutku, mojim blago razmaknutim koljenima. Odmah sam skupila koljena jedno uz drugo.Cim je primjetio da je otkriven Marko je ponovo uperio svoj pogled u televizor. Naravno moj muz nije nista primjetio jer je „ne trepcuci“ posmatrao utakmicu. Povukla sam jos koji dim, i pravivsi se da i sama posmatram utakmicu, pokusala uhvatiti Markov pogled. Mozda je ono bilo..slucajno. Ne, nije. Cim je posmislio da sam udubljena u gledanje tv-a Marko je ponovo skliznuo pogledom niz moje lice, majicu, da bi ga ponovo „zakovao“ na mojim koljenima. Svjesno ili ne, blago sam ih razmaknula pogleda uperenog prema televizoru. Marko je sve vise bacao pogled ka meni, mnogo vise nego prema tv ekranu. Mislim da ga je utakmica sve manje zanimala. Za razliku od mog muza koji bukvalno nije odvajao pogled od televizora.
Naravno da mi je kao udatoj zeni od 36 godina imponiralo to sto me barem 10-tak godina mladji muskarac prosto guta pogledom, kada god misli da ja to ne primjecujem.
A primjecivala sam i te kako.
Jos malo sam, naravno „nehoticno“ razmaknula koljena dopustajuci Marku da istrazuje unutrasnjost mojih bedara. Inace sam osoba koja voli tako malo flertovati sa muskarcima, zavoditi ih rijecima ili pokretima tijela, ali nikada nisam isla dalje od toga i ponosila sam se s tim da nikada u zivotu nisam prevarila svog muza, pa cam ni pomislila na to.
Kada god sam primjetila da se Marko malo vise zadubio izmedju mojih razmaknutih koljena ja sam ih ponovo skupljala, pa poslije minut-dva ponovo blago razmaknula.
Igra mi se zaista svidjala. Pitala sam se da li Marko sa polozaja na kojem je sjedio moze pogledom „dotaknuti“ moje crvene tangice ili ipak samo moze naslucivati sta se krije ispod crne kratke suknjice. No da ga je to zanimalo i raspaljivalo mu mastu bilo je sve ocitije na njegovim farmericama. Mada je on to pokusavao sakriti prebacujuci noge jednu preko druge.
Iznenada je telefon mog muza zazvonio…
Nakon 5-6 minuta razgovora sa nekim on je ustao, uz izvinjenje rekao Marku da mora hitno otici obaviti neki posao, ali da se sasvim sigurno vraca do pocetka drugog poluvremena. Naravno Marku je predlozio da ostane tu, nastavi gledati utakmicu, koja se izgleda taman rasplamsala. popije jos koje pivo i saceka ga.
Ustala sam i ispratila ga do ulaznih vrata. Njezno sam ga poljubila u obraz i porucila „Pozuri“, a zatim sam se vratila u sobu i sjela ponovo na svoje mjesto.
Sada sam zaista gledala samo u televizor jer sam se osjecala nekako neugodno zbog onih igrica sa Markom od prije par minuta.
Marko je takodje sutio. Nekako mi je bilo glupo da tako sjedimo, buljimo u teelvizor ne progovorisvi ni jednu rijec sve dok se muz ne vrati.. Srecom, vidjeh da su boce piva koje su bile na stolu vec ispraznjene, ustadoh i upitah „Jos jedno pivo?“
„Moze, ako ima“ rekao je Marko. Cinilo mi se da je i njemu isto tako neugodno kao i meni.
Vjesto sam pokupila ispraznjene boce sa stola i krenula prema kuhinji da ih odlozim na radni stol.
Vratila sam se u sobu i tek kada sam dosla do stola sjetila sam se :“Uh pa ja ne donese pivo..“
Bas kada sam se posla okrenuti i krenuti natrag prema kuhinji Marko me uhvati za ruku.